Menu

PÄRLOR

November 9, 2016

Klassiska pärlsmycken
Pärlor är ett klassiskt val i smycken. Royalty bar delar av pärla smycken redan under medeltiden och när odlade pärlor blev överkomligt, nästan varje kvinna hade en uppskattad strand och bar dem ofta. Pärlor blev en stöttepelare tillbehör för kvinnor över hela världen och är fortfarande populära idag i flera olika former.

Olika typer
Pärlor finns i en mängd olika former, storlekar och färger. Naturliga pärlor är dyrast eftersom de är sällsynta. Odlade pärlor är mer tillgängliga eftersom ostron eller blötdjur infogas på konstgjord väg med organiskt material som ska växa pärla, som skördas flera år senare. Naturliga och odlade pärlor kommer i en mängd olika färger inklusive vitt, grädde och svart med rosa, lavendel, grön, silver eller guld övertoner. Sötvattenspärlor är ett annat alternativ och ovanliga russin-liknande former som utstrålar ett kalejdoskop av subtila, skimrande färg.

Runda och semirunda pärlor är bäst för strand halsband. Knappen pärlor har en rund sida och platta sidan som backas upp av metall av ett hänge, manschetten länk, ring eller örhänge så att den blir rund. Droppformade pärlor, även kallad droppe eller päron form gör vackra hängen eller drop örhängen. Barocka pärlor har intressanta och oregelbundna former. De ingår i hängen eller deras unika former är extenuated i delar. Inringad pärlor har åsar som utgör runt kroppen och används ofta som hängen, örhängen eller manschettknappar. Vitt och grädde pärlor både gå bra med guld och vita pärlor med silver eller rosa övertoner fungerar bra med silver eller platina som svart pärlor.

Delarna är den mest populära och klassiska typen av pärla smycken. En del går aldrig ur stil. Audrey Hepburn var klädd i år sedan är fortfarande populära idag. Både flerradiga och enda strand är populära typer av halsband. Krage delarna är 10 till 13 inches i längd och faller runt halsen. Choker halsband är 14 till 16 inches lång och sitter vid basen av halsen. Princess delar åtgärd 17 till 19 inches och komma till nyckelbenet. Strands mäta 20 till 24 inches eller strax ovanför bröstet är matiné längd och opera längd går till bröstbenet på 28 till 35 inches lång. Rep halsband mäter 45 tum eller mer. Längre slingor är lätt vridna och lindade runt halsen för att ge en illusion av flera delar eller runt handleden att göra ett armband. Enhetlig pärlor är alla en storlek medan examen har större pärlor på de främre och mindre på baksidan.

Andra pärlsmycken
En enda pärla på en kedja är en klassisk halsband stil passar för unga och gamla. Örhängen finns i dubbar och släpp stil. En pärla eller ett kluster gör för en härlig cocktail ring och ett armband av känsliga sötvattenspärlor varvas med diamanter gör en vacker tillbehör för speciella tillfällen. Pärla smycken varar för evigt om förvaras säkert inuti en kände väska och från solljus och värme och underhåller dess eleganta karaktär år framöver.

 

Go Back

Comments for this post have been disabled.

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.