Menu

Fordelarna med boutique hotell

January 18, 2017

En av anledningarna till boutiquehotell är så populära beror på att de direkt motsätter sig den rådande normen bland hotell med hundratals intetsägande rum. Deras vägran att behandla gästerna som något annat än hedrade besökare innebär att de spenderar tid, pengar och energi utveckla ett hotell, där du känner dig bekväm och hemma. Detta kan bara uppnås med låg rumsnummer.


Hotell i denna sektor har upptäckt att resenärer är villiga att betala för boende som är unik i design och där även full beläggning innebär de inte behöver stå i lång kö till frukosten eller vänta rumsservice. Istället innebär färre rum mer utrymme och bättre service, och ett ökande antal resenärer väljer det här alternativet. Gott om utrymme är viktigt för dessa resenärer, särskilt de som hotellet är en integrerad del av upplevelsen. Medan andra turister eller affärsresenärer helt enkelt vill använda hotellet som bas för äta och sova, vill hotellgästerna på boutuqie hotell känna att de kan tillbringa morgonen med dricker kaffe och läser i de allmänna utrymmena utan att känna sig som att de är i vägen eller kanske koppla av vid poolen utan behöva bekämpa med näbbar och klor om utrymmet kring poolen med andra gäster. Genom att ta ett definitivt beslut att minska antalet rum så att varje rum har mer utrymme och genom att utforma allmänna utrymmen som du faktiskt vill använda, skapar boutiquehotell en unik atmosfär som tilltalar gästerna.


Boutiquehotell baseras ofta i äldre, traditionella byggnader där skapa större rum innebär avsevärda ändringar i inre utformningen av byggnaden. Sympatiska arkitektoniska förändringar kan uppnås med noggrann planering och detta gör hotellägare och deras designers att upprätthålla och införliva originaldetaljer i en mer moderna, rymliga rum design. Från att hålla ursprungliga fönster till passande den mest moderna badrum, tillåter smart design dessa hotell att ge färre rum, medan man samtidigt bevara grunddragen i byggnaden.


Tjänsten kan vara mindre antal gäster, desto bättre. Detta är ett koncept som är helt klarlagt boutique industrin och den strävar efter att säkerställa att standarder för tjänsten är exceptionell. Varje kontakt som gästen har med en medlem av personalen ska vara en positiv upplevelse och i många fall personal är utbildade att förutse gästernas behov, att garantera att de är bekväma ber om något, inklusive hjälp med aktiviteter utanför hotellet samt anläggningar inom det.

Minska antalet rum på ett hotell, i kombination med god design, kvalitet inredning och utmärkt service alla kombinerar för att göra ett hotell unikt och som är vad dagens resenärer vill. Detta är vad som utmärker ett boutique-hotell.

Go Back

Comments for this post have been disabled.

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.